Roto

Roto

Feroneria Roto este ecunoscuta pe plan internaţional pentru solutiile inovatoare, personalizate şi sigure concepute de o echipa formata din cei mai buni designeri şi ingineri.

Feroneria Roto NT stabileste noi standarde de protectie. Fara balamale vizibile, fara capace de acoperire care s-ar putea desprinde, nimic care sa diminueze aspectul ferestrei. Toate componentele sunt integrate in cerceveaua si tocul ferestrei, ceea ce le face invizibile din afara.

Toate componentele din sistemul modular Roto NT se imbina perfect si se pot combina in diverse moduri pentru a putea indeplini cu flexibilitate cele mai diverse dorinte ale clientilor. Astfel pot fi realizate toate tipurile de ferestre cu un spectru de componente relativ mic.

Chiar si versiunea de baza a feroneriei dispune de un inalt grad de siguranta mecanica si confort si se optimizeaza individual cu un numar mic de elemente, usor de prelucrat.

Feronerie Roto NT este garantata sa reziste 15.000 de cicluri inchis-deschis (la 3 actionari pe zi rezultand aproximativ 15 ani), asigurand o etansare perfecta si o fiabilitate mare.

Elemente componente

Sistemele cu feronerie Roto NT permit deschiderea ferestrelor si usilor astfel: rotativ, basculant, roto-basculant, plan-paralel.

  • Contraactionare gresita: cu ajutorul piesei de contraactionare gresita cerceveaua sta intotdeauna la acelasi nivel, impiedicand astfel ca elementul de inchidere sa-si schimbe pozitia si impiedica actionarea gresita a ferestrei sau a usii.
  • Piesa aerisire partiala: recent dezvoltata, piesa de aerisire partiala a feroneriei Roto NT consta dintr-un singur element care poate fi instalat si ulterior. Piesa de aerisire partiala se monteaza langa blocatorul superior.
  • Capace de mascare: pentru balamalele ferestrelor si usilor din lemn sau PVC feroneria Roto include si capace de mascare.

Tipurile elementului de inchidere

La elementul de inchidere E se poate regla puterea de strangere. Si la elementul de inchidere P se poate regla forta de strangere, dar pe langa aceasta capul de ciuperca garanteaza o siguranta mai mare. La elementul de inchidere V se poate regla nu numai inaltimea si puterea de strangere, ci poate fi utilizat deosebit de usor si ca sistem de inchidere multifunctional.

Roto NT

Clase de rezistenta

Deoarece in Romania majoritatea patrunderilor prin efractie au loc prin ferestre si usi cu geam, dotarea cu o protectie contra patrunderii prin efractie realizata individual pentru fecare fereastra este foarte importanta. Elementele speciale de inchidere si alte componente de siguranta asigura posibilitatea de a stabili o protectie individuala contra patrunderii prin efractie pentru fecare fereastra sau usa.

  • Siguranta de baza: in cazul ferestrelor foarte greu accesibile siguranta de baza este sufcienta.
  • Clasa de rezistenta WK1: pentru ferestre greu accesibile. Protectie de baza impotriva incercarilor de efractie in forta precum lovire, saritura, opintire cu umarul (in special acte de vandalism). Este integrata si o protectie impotriva utilizarii de parghii simple.
  • Clasa de rezistenta WK2: pentru ferestre usor accesibile. Protectia ferestrei este astfel conceputa incat sa preintampine cazul in care spargatorul de ocazie incearca, cu ajutorul unor unelte simple precum surubelnita, cleste sau pana, sa forteze fereastra inchisa si incuiata.
  • Clasa de rezistenta WK3: pentru ferestre foarte usor accesibile. Protectie suplimentara impotriva utilizarii unei a doua surubelnite si a unei rangi cu gheare.

Feroneria Roto NT trece cu brio toate probele de rezistenta – de la clasa 1 la clasa 3 de rezistenta.

SC S. G. Gradys SRL

Str. Bunea Augustin nr.34
Brasov, Romania

Telefoane
0268 338 114 – Sediu
0722 277382 – Sorin Grad

E-mail
office.gradys@gmail.com